Vanguard løfter sløret for efterfest og tidsplan

Vanguard løfter sløret for efterfest og tidsplan

Nu er det blevet tid til at planlægge, hvem du skal se hvornår, da Vanguard har afsløret spilleplanen for todags-festivalen.

Fredag har det danske jazzorkester Once Around The Park æren af at åbne den nye festival i Søndermarken, mens Junip, Håkan Hellström og Kashmir står for aftenkoncerterne inden ‘Searching for Sugarman’-legenden Rodriguez lukker festivalen kl. 22.30.

Læs også: Kultrapperen DOOM til Vanguard Festival

Lørdagen står, som tidligere offentliggjort, i stor stil i hiphoppens tegn, hvor de nye danske konstellationer Ponyblod og Marvelous Mosell sætter dagens standard inden blandt andre Pharoahe Monch, De La Soul, Malk de Koijn og den nyligt offentliggjorte DOOM varmer scenen op til legenderne Wu-Tang Clan, der lukker og slukker Vanguard Festival lørdag aften.

Læs også: Vanguard samler al sin hiphop på én dag

Desuden kunne festivalen i sidste uge løfte sløret for en storstilet efterfest på Vega, Vanguard Late Night, der fortsætter efter Wu-Tang går af scenen i Søndermarken. Pharaoahe Monch hoster eventet, der finder sted i både Store og Lille Vegas lokaler, hvor en lang række dj’s som Roni Size, Handsome Mike, Didier og DJ Boogie Blinde er på programmet. Entreen er gratis for folk med Vanguard-billet, mens alle andre kan komme ind for 100 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af