10 VMA-outfits vi aldrig glemmer

MTV Video Music Awards er et godt udstillingsvindue for de store popstjerner. Nogle vælger dog at bruge opmærksomheden på deres helt egen måde. Her er ti ‘legendariske’ outfits fra prisuddelingens historie, som for evigt vil gå over i modehistorien – på godt og ondt. Mest ondt.

rose

Rose McGowan (1998)
Heksen fra Warren Manor efterlod ikke meget (læs: intet) til fantasien, da hun og hendes daværende husbond Marilyn Manson troppede op på MTV’s røde løber i 1998.

lil kim

Lil’ Kim (1999)
Rapperen Lil’ Kim var berygtet for sine eksperimenterende tøjvalg, og ved 90’ernes sidste VMA hoppede hun i denne kjole, der må siges at være Den Lille Havfrue værdig.

macy gray

Macy Gray (2001)
Soulsanger Macy Gray lagde ydmygheden på hylden og brugte sin kjole som reklame for sin dengang kommende cd ‘The Id’.

britney

Britney Spears (2002)
Popdarlingen Britney var ikke nomineret til en VMA i 2002, så hun valgte i stedet at troppe op i et læderoutfit, der sikrede, at hun alligevel var på alles læber.

christina

Christina Aguilera (2003)
Mens hun er bredt anerkendt for sin store stemme, har Aguileras garderobe altid været en smagssag.

cher

Cher (2010)
Da Cher skulle optræde til VMA i 2010 var hun hoppet i et gennemsigtigt palliet-outfit, der leder tankerne hen på musikvideoen til tracket ‘If I Could Turn Back Time’ (som, you guessed it, er fra 80’erne).

lady gaga

Lady Gaga (2010)
I 2010 krydsede den Gaga alle eksisterende grænser for, hvad man kan have på, da hun mødte op i kødkjole og kødhat med en kødclutch under armen.

nicki minaj

Nicki Minaj (2011)
I 2011 viste den kvindelige rapper hele verden, hvordan hun ville have set ud, hvis hun var blevet født som tegneseriefigur.

katy perry

Katy Perry (2011)
Katy Perrys outfits er altid fuldstændig gennemførte, og i 2011 kørte sangerinden geometrisk-tema, hvor prikken over i’et var en firkantet, gul klodshat.

Miley Cyrus VMA 2015

Miley Cyrus (2015)
De senere år har Miley Cyrus nærmest gjort en dyd ud af at forarge i alt fra live-optrædener til hendes garderobe. Efter hendes latex-outfit og Robin Thicke-twerk i 2013, prøvede hun i ’15 at skubbe til grænsen for, hvornår man er påklædt nok til tv.

Læs også: De 10 vildeste optrædener til VMA

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af