Earl Sweatshirt ‘Burgundy’

Earl Sweatshirt ‘Burgundy’

Pharrell har haft et vildt 2013. Daft Punk, ‘Blurred Lines’, produktionstjans på Jay Z’s ‘Magna Carta Holy Grail’. Og det stopper ikke her.

Earl Sweatshirt er nemlig nu på banen med det nye nummer ‘Burgundy’, hvis majestætiske og legesyge beat er konstrueret af Pharrell.

Her er et smågenialt pianobreak, en kæk kombi af grandiose strygere og horn plus masser af old school funksynth, der til tider afbrydes af et vokalsample, der råber »cut that bitch off«.Tracket stammer fra Earls kommende album ‘Doris’ (19. aug), hvorfra vi tidligere har hørt numre som ‘Whoa’ og ‘Hive’.

Læs også: Hør Earl Sweatshirts ‘Hive’

Burgundy’ er i princippet kun to minutter langt, inklusiv en intro af Vince Staples, men er måske det mest lovende, vi endnu har hørt fra ‘Doris’. Og så rapper Earl i sit sædvanligt laid back-flow, der virker så ubesværet, at linjerne om familie og berømmelse lyder så meget mere ægte.

Seneste Top Track: Haleek Maul ‘Lobo’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af