Lyt: Grimes i kløerne på Franz Ferdinand

Lyt: Grimes i kløerne på Franz Ferdinand

Der er en verden til forskel på de garvede, guitartævende Franz Ferdinand og electropoppede Grimes. Ikke desto mindre var det Grimes’ mørke, synthmættede track ‘Oblivion’ de skotske herrer valgte at fortolke under en fransk radio-session, hvor de var inde for at promovere deres aktuelle fjerde studiealbum, ‘Right Thoughts, Right Words, Right Action.’ Se video af coveret forneden.

Læs anmeldelse: Franz Ferdinand ‘Right Thoughts, Right Words, Right Action’

Det ellers umanerligt dekadente og feminine nummer nyder faktisk ganske godt af Franz Ferdinands langt mere guitarbaserede tilgang til musikken, og svøbt i kvartettens vanlige fingerspil og vokalharmonier ender man med et track, der næsten kunne være skotternes helt eget.

Franz Ferdinand ‘Oblivion’ (Grimes-cover)

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af