Hør Franz Ferdinands comeback-album

Man skal helt tilbage til 2009 for at finde Franz Ferdinands seneste album, og derfor føles ‘Right Thoughts, Right Words, Right Action’ lidt som en comeback-plade, hvor Alex Kapranos og co. skal bevise, at de stadig kan få gulvet til at danse til rockmusik.

Skotternes fjerde album udkommer på mandag, men allerede nu kan du høre hele herligheden takket være den amerikanske radiostation NPR, som det seneste års tid har huset den ene prominente stream efter den anden.

Læs anmeldelse: Franz Ferdinand ‘Tonight: Franz Ferdinand’

‘Right Thoughts, Right Words, Right Action’ er produceret af bandet selv, og indeholder de tidligere hørbare singler ‘Right Action’ og ‘Love Illumination’.

Hør albummet ovre hos NPR HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af