Kurt Vile fortolker tung, industriel 80’er klassiker

Kurt Vile fortolker tung, industriel 80’er klassiker

Mens vi venter på, at amerikanske Kurt Vile lægger vejen forbi Vega til vinter, kan han opleves under den nyeste af A.V. Clubs ‘Undercover’-sessions. Her giver han sit bud på, hvordan Nine Inch Nails’ kontroversielle debutsingle fra 1989 ‘Down in It’ ville have lydt, hvis den oprindeligt var udsprunget af den langhårede outsiders tankespind. Se videoen forneden.

Læs også: Kurt Vile svinger guitaren i Vega 

Websitet A.V. Club har gennem de seneste år haft en hel del prominente musikere inde for at lave covers af toneangivende kunstnere. I år har Charlie XCX blandt andet fortolket Backsteet Boys, Yo La Tengo har fiflet med pigegruppen The Supremes og Alpine har givet sig i kast med Radiohead.

Alle fortolkninger kan findes heHER

Kurt Vile ‘Down in It’ (Nine Inch Nails cover)

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af