Lyt til nye album fra Ty Segall, No Age og Julia Holter

Lyt til nye album fra Ty Segall, No Age og Julia Holter

Mens sommeren kaster med regn i disse dage, så kaster Ty Segall, No Age og Julia Holter med helt nye album-streams. Vi har at gøre med tre vidt forskellige udtryk, men ikke desto mindre vil vi godt vove at påstå, de alle vil egne sig perfekt til efterårets soundtrack.

Læs anmeldelse: Ty Segall ‘Twins’

Ty Segall er den unge, effektive garagerocker, der trods sin enorme produktivitet endnu ikke har formået at skuffe, hvad enten han har udgivet solomateriale eller musik med bands som Fuzz, White Fence eller Sic Alps. No Age har helt anderledes ikke gjort sig synderligt bemærket på albumfronten siden 2010, hvor de udgav den støjende, men dog mere lettilgængelige ‘Everything in Between,’ og Julia Holters feminine vokal har vi ikke kunne fortabe os i siden sidste forår med pladen ‘Ekstasis.’

De tre nye album vil alle kunne erhverves fra den 19. august.

Hør Ty Segall ‘Sleeper’ HER

Hør No Age ‘An ObjectHER

Hør Julia Holter ‘Loud City Song’ HER

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af