Lyt: Yeah Yeah Yeahs remixer Oh Land

Lyt: Yeah Yeah Yeahs remixer Oh Land

Oh Land har fået sig nogle rigtig gode venner i New York, og superproducer Dave Sitek fra TV on the Radio har blandt andet haft en gevaldig finger med i spillet på danskerens kommende album ‘Wish Bone’.

Sitek har tidligere produceret samtlige af Yeah Yeah Yeahs tre album, og man fristes til at tro, at det er ham, der har sat en forbindelse op. Ikke desto mindre er Oh Lands single ‘Renaissance Girls’ nu blevet remixet af new yorkernes Nick Zinner, der blandt andet har skruet op for trommerne i forskellige gevandter.

 Læs også: Se den farverige video til ‘Renaissance Girls’

‘Wish Bone’ er Oh Lands tredje album og udkommer den 16. september.

Oh Land ‘Renaissance Girls’ (Nick Zinner remix)

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af