Sampha ‘Indecision’

Sampha ‘Indecision’

Du kender sikkert hans sårbare og sjælfulde vokal fra Jessie Ware-samarbejdet ‘Valentine’ eller hans bidrag til SBTRKT’s produktioner på blandt andet ‘Hold On’. Senest har den engelske r’n’b-sanger hjulpet Drake, ligesom Solange netop har afsløret, at Sampha Sisay også vil være blandt samarbejdspartnerne på hendes næste album.

Hør også: Sampha samarbejder med Drake på ‘The Motion’

Men Sampha kan også alene. Det har han netop bevist med debut-ep’en ‘Dual’, hvor især ‘Indecision’ rammer nerven af, hvad det er hans afslappede r’n’b kan. Næsten kun akkompagneret af et piano er det især den vokal, som mange allerede har fået ørerne op for, der fortjent får plads. Udover at sprede en magisk ro har Samphas lidt hæse strubesang en evne til at hypnotisere én med en fornemmelse af nødvendighed og ærlighed.

Sampha ‘Indecision’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Seneste Top Track: FKA Twigs ‘Water Me’

Se Sampha spille ‘Indecision’ live og give kort interview (via Yours Truly)

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af