Turboweekend sagtner farten til intimkoncert

Turboweekend sagtner farten til intimkoncert

»I sidder ned. Vi sidder ned. Og det bliver vi ved med resten af koncerten«. Sådan lød de indledende ord fra forsanger Silas Bjerregaard, da Turboweekend optrådte på dette års Spot Festival. Noget lignende kommer til at ske, når bandet igen skruer ned for turboen og op for nærheden i Koncerthuset 25 oktober.

Gruppen, der er kendt for at levere intense live-præstationer med smældende synth ledsaget af en gåsehudsfremkaldende nærmest skrigende vokal fra Silas Bjerregaard, afprøver nu igen sig selv i et mere intimt set.

Læs live-anmeldelse: Turboweekend på Spot Festival

Showet i Koncertsalen vil dermed også sætte punktum for ep’en ‘Shadow Sounds’ – en udgivelser der rummede nedtonede og rå versioner af bagkataloget.  Under den 75 minutters lange koncert vil publikum få serveret et fyldigt repertoire, der blandet andet indeholder kendinge som  ‘Trouble Is’, ‘I Forgot’, ‘Into You’ og ‘On My Side’.

Billetsalget starter den. 22 august kl 10.00.

Turboweekend
25. oktober
Koncerthuset, Koncertsalen
Entré: 320/245 kr

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af