Video: Indtagende billedside fra These New Puritans

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

These New Puritans ‘Organ Eternal’

Det sidste skud på stammen fra artrock-bandet These New Puritans er den æstetiske video til ‘Organ Eternal’. Her slæber London-bandet dig med på en rejse, hvor musik og videokunst bliver forenet på fornem vis.

Videoen, der er produceret af Willy Vanderperreviser, viser fine fragmenter af bandet og en mystisk ung furie, som sporadisk viser sig i smukke omgivelser. Works everytime. De eftertænksomme briter viser endnu engang, at de også mestrer en mere kunstnerisk udtryksform.

Læs anmeldelse: These New Puritans ‘Fields Of Reeds’

These New Puritans smed deres trejde album ‘Field of Reeds’ på gaden i juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af