Arcade Fire ‘Reflektor’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Endelig er den her. Den første fulde smagsprøve på Arcade Fires kommende album, ‘Reflektor’. Og titelsangen er en mere end syv minutter lang episk sag, der bærer tydeligt præg af James ‘LCD Soundsystem’ Murphys position i producerstolen.

Canadierne teasede allerede med singlen ‘Sprawl II‘ fra deres seneste album ‘The Suburbs’, at de også mestrer en dansabel, næsten disco-agtig vibe, men her hjælper Murphy dem med at kappe båndet totalt til både jorden og normal sangstruktur og lade sangen følge en hypnotiserende puls ud i en stjernefunklende stratosfære, hvor blæsersektion, klaver, distortet synth og strygere på skift hjælper sangen mod et uimodståeligt klimaks.

Læs også: Arcade Fire laver musik til Spike Jonze-film

Dynamikken i call-and-response-flirteriet mellem henholdsvis Win Butlers jordnære og Régine Chasssagnes vægtløse vokal har ikke mistet sin styrke. Og som en luksuriøs bonus er det bekræftet via David Bowies Facebook-profil, at det er stjernemanden selv, der drysser magisk backing-vokal over herlighederne cirka fire minutter inde.

Sangen har fået hele to videoer. Dels ovenstående instrueret af Anton Corbijn, og dels en interaktiv video, instrueret af Vincent Morisset, der kan opleves via websitet Justareflektor.com.

Hør flere Top Tracks HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af