Bowie og Arctic Monkeys blandt dette års Mercury Prize-nomineringer

Bowie og Arctic Monkeys blandt dette års Mercury Prize-nomineringer

Arctic Monkeys og David Bowie har endnu engang tilraget sig de famøse Mercury Prize-nomineringer – gruppen for ‘AM’ og Bowie for comeback-albummet ‘The Next Day.’ Hvis Arctic-drengene hiver prisen hjem, vil det være for anden gang, og de kan dermed slå pjalterne sammen med PJ Harvey, der, som den eneste i Mercury Prizes historie, har vundet to gange.

Læs anmeldelse: Arctic Monkeys ‘AM’

Det er dog ikke kun de garvede mænd, der er med i kampen om den britiske pris’ titulering af årets bedste album. Blandt de 12 nominerede finder vi ligeledes nye, spændende navne som house-duoen Disclosure, purunge Jake Bugg og soul-sangerinden Laura Mvula. Prisen uddeles ved en ceremoni i London den 30. oktober.

Den fulde nomineringsliste ser således ud:
Arctic Monkeys ‘AM’
David Bowie ‘The Next Day’
Disclosure ‘Settle’
Foals ‘Holy Fire’
James Blake ‘Overgrown’
Jake Bugg ‘Jake Bugg’
Jon Hopkins ‘Immunity’
Laura Marling ‘Once I Was An Eagle’
Laura Mvula ‘Sing To The Moon’
Rudimental ‘Home’
Savages ‘Silence Yourself’
Villagers ‘{Awayland}’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af