Chromeo leger med Vampire Weekend, Toro Y Moi og Solange

Chromeo leger med Vampire Weekend, Toro Y Moi og Solange

Den energiske elektrofunk-duo Chromeo er gået relativt stille med dørene, siden de for tre år siden smed deres seneste album ‘Business Casual’ på gaden. Men nu har Montreal-gruppen netop annonceret det kommende album, ‘White Women’, der har profiler som Ezra Koenig fra Vampire Weekend, Toro Y Moi og Solange med som gæster.

Læs også: Video: Se Solange danse i et forladt storcenter

Albumtitlen er ifølge medlemmerne Dave One og Pee Thug en reference til fotograf Helmut Newtons første fotobog, der er spækket med gakkede, langbenede 80’er-damer. Chromeos disco- og funkinspirerede lydunivers er på samme måde også produceret med et kæmpe afsæt i det omtalte årti, siger duoen.

Hør det første funky track ‘Over Your Shoulder’ fra pladen, der dog endnu ikke har fået en udgivelsesdato.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af