Hør den nye raske rockballade fra Kings Of Leon

Hør den nye raske rockballade fra Kings Of Leon

Ikke længe skal vi vente før brødrene Followill og co. udsender deres sjette studiealbum ‘Mechanicall Bull’, der har release 23. september. I den forbindelse har sydstatsgruppen løftet sløret for det rockede nummer ‘Beautiful War’ under en live-session på BCC Radio.

Læs også: Hør ny single fra Kings Of Leon  

Nummeret er sammen med førstesinglen ‘Supersoaker’ og ‘Wait For Me’ de første smagsprøver fra ‘Mechanical Bull’, der ifølge bassist Jared Followill er karakteriseret ved at have en udpræget ungdommelig lyd.

Kings Of Leon ‘Beautiful War’ Live på BCC Radio 1

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af