Hør labre album fra San Fermin og Elvis Costello & The Roots

Hør labre album fra San Fermin og Elvis Costello & The Roots

Tilværelsen er altid lidt strammere om mandagen, men heldigvis byder denne ellers utilgivelige ugedag i dag på streams af to appetitlige plader, der ellers først rammer gaden i næste uge. Der er dømt mandagstrip med henholdvis Elvis Costello & The Roots og debuterende San Fermin.

Læs også: Her er 21 album du skal glæde dig til i september

Elvis Costello er teamet op med hiphop-rytterne i The Roots, og umiddelbart lader det til at denne konstellation har formået at skabe en velfungerende skive, der er rigt veldoseret med skarpe og soulede vokaler og harmonisk dissonante vuggeviser. San Fermin er i modsætning til Costello og The Roots ganske grøn i gamet, men den selvbetitlede debut oser af musikalsk overskud helt i stil med prominente navne som Sufjan Stevens, Dirty Projectors og The National.

Hør Elvis Costello & The Roots ‘Wise Up Ghost’ HER

Hør San Fermin ‘San Fermin’ HER

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af