Hør nye plader fra Kings of Leon, Crystal Stilts, Au Revoir Simone og Islands

Hør nye plader fra Kings of Leon, Crystal Stilts, Au Revoir Simone og Islands

Tirsdag disker op med fristende album-streams med alt fra dekadente pigetrioer til tunge kvintetter – forlyst dig med Kings of Leons ‘Mechanical Bull’, Crystal Stilts’ ‘Nature Noir’. Au Revoir Simones ‘Move in Spectrums’ og Islands’ ‘Ski Mask.’

Læs også: Her er 21 album du skal glæde dig til i september 

Kings of Leon river stadig den bundsolide og moderne rockskabelon rundt, som de har dyrket siden deres ti år gamle debut ‘Youth and Young Manhood’ røg på gaden. Crystal Stilts er ligeledes et tungt bekendtskab, men med fine, soniske referencer der i højere grad hylder psykedelisk postpunk og 60’er-vibes. Trioen Au Revoir Simone lader til at have genfundet magien efter den middelmådige ‘Still Night, Still Light’ fra 2009, og canadiske Islands tager med ‘Ski Mask’ tråden op fra sidste års fremragende ‘A Sleep and a Forgetting.’

Hør Kings of Leon ‘Mechanical Bull’ HER.

Hør Au Revoir Simone ‘Move in Spectrums’ HER.

Hør Crystal Stilts ‘Nature Noir’ HER.

Hør Islands ‘Ski Mask’ HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af