Hymns From Nineveh ‘A Hazy Vision’

Hymns From Nineveh ‘A Hazy Vision’

Det er endnu engang livets store spørgsmål, Jonas Petersen tager op på sit tredje album under Hymns From Nineveh-navnet.

»Jeg har særligt tænkt over det lyriske forløb på den nye plade. Jeg ville gerne lave et rigtigt værk med en rød tråd igennem det. Det kommer nok særligt til udtryk i den sidste sang, som minder lidt om en sonetkrans, hvor teksten udgøres af alle de andre sanges titler«, har han tidligere udtalt til Soundvenue om albummet, der udkommer i dag.

Læs anmeldelse: Hymns from Nineveh ‘Visions’

I et af de mere afdæmpede øjeblikke på udspillet beskriver han et omnipotent vue over vores verden, uden at det munder ud i klarsyn. En stille fusion af skønhed og afmagt. Og den overjordiske tone i hans delikate vokal bakkes kun diskret op af rislende klaver, englekor og en bas begravet dybt i mulden. En vidunderligt underspillet hymne.

Seneste Top Track: Sohn ‘Lessons’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af