Kashmir afslører vinterturné

Kashmir afslører vinterturné

Det er næsten fire år siden, at Kashmir har spillet en decideret klubturné. Efter en række festivalkoncerter på blandt andet Vanguard og Northside, har Kasper Eistrup og kumpanerne odg netop annonceret, at de kickstarter 2014 med at kigge forbi 14 byer danske byer med materialet fra deres anmelderroste album ‘E.A.R.’ under armen.

Læs anmeldelse: Kashmir ‘E.A.R’

Ovenpå den festivalfyldte sommer vil retter Kashmir en overgang blikket mod det store udland, hvor gruppen vil lægge vejen forbi Tyskland, Argentina og Mexico, før de igen rammer de danske spillesteder til januar.

Kashmir
30/1, Gimle, Roskilde
31/1, Ringsted Kongrescenter, Ringsted
1/2, Kulturværftet, Helsingør
6/2, Gjethuset, Frederiksværk
7/2, Posten, Odense
8/2, Borgerforeningen, Svendborg
13/2, Voxhall, Aarhus
14/2, Vejle Musikteater, Vejle
15/2, Sønderborghus, Sønderborg
20/2, Skråen i Nordkraft, Aalborg
21/2, Fermaten, Herning
22/2, Tobakken, Esbjerg
28/2, Stars, Vordingborg
1/3 Store Vega, København

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af