Kidd om weekendens Cheff-koncert: »En Cheff-aften for Cheff-fans«

Kidd om weekendens Cheff-koncert: »En Cheff-aften for Cheff-fans«

Overskriften er ‘Cheff er de bedste’, når Nørrebro-pladeselskabet på fredag indtager Store Vega med hele holdet samt en bunke gæster. Vi fangede Kidd til en snak om, hvad publikum kan forvente af aftenen.

Læs også: Cheff afslører gæster til Vega-koncert

2012 og 2013 har været vilde år for Cheff, hvor flere og flere af jer er kommet på banen for alvor. Hvordan samler man alt det op på én aften?
»Og for ikke at glemme 2011. Vi vil gerne i løbet af denne aften vise de numre, der har haft størst betydning for os de sidste to og et halvt år. Vi har været ude og vise hele landet vores hits, men nu er det en Cheff-aften for Cheff-fans. Så der bliver endelig et forum, hvor der er mulighed for at vise alt det, der ikke var bemærket på den kommercielle scene, men vores lyttere har været glade for på nettet. Vi har virkelig meget at vise, og det er fedt, at vi endelig kan spille en masse ting live selvsikkert fordi publikum foran os forstår det«.

De fleste af jer har også fået meget mere sceneerfaring. Er I blevet bedre performere?
»Uden tvivl. Det giver sig selv, øvelse gør mester«.

Cheff er jo kendt for vilde og løsslupne koncerter. Bliver Store Vega-koncerten mere kontrolleret, helt rowdy, eller et sted midtimellem?
»Vi har alle oplevet alt for kontrollerede koncerter, men det bliver simpelthen monotomt og kedeligt. Vi har forberedt os på den måde, at alt omkring os – scene, lys, lyd og så videre – er 100 procent kontrolleret. Så alt er i den forstand kontrolleret, fuldkomment – og det gør jo at man har rigeligt med plads til at vise vores rowdyness og feste med publikummerne«.

Læs også: Se billeder fra Kidds koncert i Lille Vega 2012

Bliver der spillet nye numre i Store Vega – og i så fald, hvad kan man forvente og fra hvem?
»Jeg bliver simpelthen nødt til at svare så kedeligt. Vi vil ikke fortælle noget om den del af koncerten. Hvis vi skal give jer lidt, kommer folk til at høre, hvad vores nye bror på stammen, Abbaz, har arbejdet på. Det kan I se frem til«.

Hvad kan I sige om udvalget af aftenens gæster? Hvad skal de bidrage med, som Cheff ikke selv kan levere?
»Som vi fortalte har vi blandt andet inviteret Raske dadler (Raske Penge, red.) og Ostefar (Pato, red.). De har været med fra dag ét, og det er helt naturligt, at de skal med. Raske-drengen har jo turneret landet tyndt med Cheff. Vi har også andre gæster med som har været med til at skabe nogen højdepunkter i Cheff-imperiets tid – men dem finder i ud af til den tid. Til efterfesten har vi Karl William, fordi vi synes han er for overdrevet, og måske har han været forbi Cheff-studiet? Og for at slutte festen af med manér har vi Dj Emil lange & J.J Wild, som kan få dansegulvet i gang som ingen andre. Pyh ha det bliver en vild aften!«

Læs også: Download Karl Williams debut-ep gratis

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af