Lyt: Chvrches fodrer klassisk Whitney Houston-nummer med synth

Lyt: Chvrches fodrer klassisk Whitney Houston-nummer med synth

Der var lidt mere ydmyghed at spore hos skotske Chvrches end ved Kanye West, da BBC1’s Zane Lowe forleden satte sig ned til et interview med den charmerende trio. Under sessionen fremførte gruppen live-versioner af ‘The Mother We Share’ og ‘By the Throat’ fra debuten ‘The Bones of What You Believe’, samt et cover af Whitney Houstons hit ‘It’s Not Right, But It’s Okay’.

Læs anmeldelse: Chvrches ‘The Bones of What You Believe’

Skotterne legede gevaldigt med den originale version, og var det ikke for det velkendte omkvæd, var det svært at ane Houstons klassiker blandt bandets karakterisktisk pulserende synthflader og forsangerinde Lauren Mayberrys jomfruelige vokal. Du kan lytte til coveret forneden, og vil du have hele interviewet med, kan du høre det på BBC1’s side HER. 

Chvrches spiller koncert i København den 29. oktober.

Chvrches ‘It’s not Right, But it’s Okay’ (Whitney Houston cover)

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af