Darkside ‘Paper Trails’

Darkside ‘Paper Trails’
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De skød sæsonen i gang med at remixe hele ‘Random Access Memories’, men den 7. oktober sender Darkside bestående af producer-vidunderbarn Nicolar Jaar og guitarist Dave Harrington det nye album ‘Psychic’ på gaden.

Vi har tidligere hørt det 11 minutter lange åbningsnummer ‘Golden Arrow’, men er nu blevet forkælet med albumtracket ‘Paper Trails’.

Læs også: Hør Darksides ‘Golden Arrow’

Nummeret viser Darkside i topform. Harringtons seksstrengede klinger i baggrunden, som kom den fra en blind blues-guitarist i hjørnet af en tom landevejsbar, mens Jaars vokal helt fremme i mixet lyder dybere end dyb over den pikante produktion, der på en eller anden abstrakt måde oser af sex.

Seneste Top Track: Hymns From Nineveh ‘A Hazy Visio’

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af