Odd Futures soul-duo melder nyt album

Odd Futures soul-duo melder nyt album

Det er ikke kun drengerøvsrap, der kommer ud af Odd Future-kollektivet. Det beviste Earl Sweatshirt med det mere eftertænksomme ‘Doris’, og det har duoen The Internet tidligere vist med deres psykedeliske tag på soul og funk.

Nu melder makkerparret Syd Tha Kyd og Matt Martian igen klar under fanerne og meddeler, at deres andet album (efterfølger til ‘Purple Naked Ladies’) er ude via Odd Future Records 24. september. Albummet har fået titlen ‘Feel Good’, og som noget nyt har duoen samlet et helt band til indspilningerne.

Læs anmeldelse: The Internet ‘Purple Naked Ladies’

Du kan høre forsmagen ‘Partners In Crime Part Two’ forneden og ellers se frem til gæstevers fra Mac Miller og gæsteproduktion fra blandt andre Thundercat og The Neptunes’ Chad Hugo.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af