Queer-rapperen Mykki Blanco vender tilbage til Danmark

Queer-rapperen Mykki Blanco vender tilbage til Danmark
Foto: Malthe Ivarsson

Der er slut med at tænke i stereotyper, når man vender blikket mod den amerikanske rapper Mykki Blanc, og du skal under alle omstændigheder forberede dig på at bytte grills ud med eyeliner og tunge natklubs-beats. Dermed har du opskriften på den flamboyante queer-rapper, der netop har offentliggjort koncert i Lille Vega 26. oktober.

Den alternative rapper og performance-artist ligger bestemt ikke på den lade side, når man taler produktioner. Blanco har på kort tid udgivet blandt andet to ep’er, et eksplosivt mixtape ‘Cosmic Angel: The Illiuminati Prince/ss’ og er desuden i fuld sving med at udarbejde materialet til debutalbummet ‘Michael’, der skulle udkomme i løbet af 2014.

Læs anmeldelse: Mykki Blanco på Roskilde Festival

Michael Quattlebaum Jr. aka Mykki Blanco gæstede sidste gang Danmark under årets Roskilde Festival, hvor han leverede en attitudefuld, sprængfarlig og lidt for kort koncert.

Mykki Blanco
Lørdag den 26. oktober 
Lille Vega, København V 
Entré: 140 kr

Mykki Blanco ‘Haze.Boogie.Life’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af