Se Pixies lufte nye tracks til surprisekoncert

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Pixies ‘Blue Eyed Hexe/Greens and Blues’ (live)

Siden det legendariske Boston-band Pixies igen vågnede op til dåd i 2003, er vi ikke blevet overdænget med nyt materiale. Men nu har den indflydelsesrige gruppe netop udgivet ep’en ‘EP1’, og ifølge New York Times vil ep’en være en del af flere små udgivelser, der vil falde kontinuerligt i løbet i de næste 15 måneder.

Ud over udgivelsens fire numre har Pixies nu yderligere løftet sløret for to nye tracks til en surprisekoncert i Los Angeles. Se Pixies vride guitarerne foroven, hvor de for første gang spiller numrene ‘Blue Eyed Hexe’ og ‘Greens and Blues’.

Læs også: Surprise! Pixies udgiver en ny ep – ude nu

Pixies, med den karismatiske frontfigur Black Francis, besøger København i november. Dog bliver koncerten uden bidrag fra bassist og backing-sanger Kim Deal, der i juni måned valgte at forlade bandet. I stedet vil bassen blive svunget af Kim Shattuck fra bandet The Muffs, der også kan ses i ovenstående video.

Pixies
Falconer Salen
13. november
Pris: 320 kr. 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af