Sohn ‘Lessons’

Sohn ‘Lessons’
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I juni udnævnte vi  Sohn til Breakin’ Sound, og måneden efter imponerede han vores anmelder med en dynamisk koncert på Roskilde Festivals mindste scene, Gloria. Og triumftoget fortsætter med den Wien-bosatte englænders nye single.

Læs live-anmeldelse: Sohn på Roskilde Festival

Som hans tidligere udspil er ‘Lessons’ et følsomt møde mellem underspillet elektronik, bas og Sohn klare, soul-fulde vokal. Og ikke ulige udviklingen i åndsfællen James Blakes ‘Retrograde’ bruser elektronikken – i dette tilfælde en repetitiv, ildevarslende synth-arpeggio – langsomt frem, forvrænges og overskygger til slut adskillige lag af Sohns forvrængede stemme.

Sohn er signet til 4AD, som forventer at udgive hans debutalbum i starten af 2014.

Seneste Top Track: Lorde ‘Team’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af