Video: Kanye West spiller ‘Bound 2’ med The Roots

Nogle talkshow-optrædener kan virke lidt generiske, mens andre kan være borderline geniale. Som de fleste ved, er Kanye West sjældent kedelig, og da han i går aftes gæstede Jimmy Fallon var der fuld valuta for pengene.

Lidt overraskende har Kanye valgt ‘Yeezus’-afslutteren ‘Bound 2’ til at være albummets næste single, og det var denne, der blev fremført – som det altid er tilfældet hos Fallon med hjælp fra The Roots.

Læs også: Guide: Kanye Wests 15 vigtigste numre

Kanye selv var i vanlig overlegen stil, men mindre intens og mere afslappet. Hvilket den soulede ‘Bound 2’ nu også lægger op til i forhold til resten af ‘Yeezus’. Læg dertil en læderkilt af dimensioner, et børnekor samt besøg fra Charlie Wilson, der var i studiet for at synge omkvædet live.

Kanye har netop annonceret sin første soloturné i fem år – med Kendrick Lamar som gæst – men der er indtil videre kun koncerter i USA på programmet. Vi krydser fingre for, at ‘Yeezus’-touren kommer forbi Danmark.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af