Angel Haze leger med Kanye West og Jay Z

Angel Haze leger med Kanye West og Jay Z

Som optakt til debutalbummet ‘Dirty Gold’ har Angel Haze besluttet sig for at kaste sig selv ud i en månedlang udfordring med titlen ’30Gold’. Her vil hun hver dag i 30 dage kaste nye rim ud til folket, og den vigorøse rapper er kommet hæsblæsende ud af starthullerne med freestyles over henholdsvis Kanye Wests ‘Black Skinhead’ og Jay Z’s ‘Tom Ford’.

Læs også: Hør nyt iltert track fra Angel Haze

På ‘Black Skinhead’ smider den turborappende Haze om sig med fornærmelser og hylder sine egne evner, mens hun i bedste Kanye-stil elegant får flettet designerbrandet Versace ind i konteksten. På hendes fortolkning af Jay Z’s ‘Tom Ford’ virker hun kort næsten helt medgørlig med legesyge referencer til børnefilmen ‘George, den Gæve Liansvinger’, men er hurtigt tilbage i det fyrige lyriske inferno med et spydigt leveret ‘BITCH!’ og fortællinger om nætter på stripklubber.

Haze har i mange måneder påpeget, at albummet ‘Dirty Gold’ allerede er færdigt, men det lader til først at ramme os i starten af 2014.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af