Her er ugens 10 fedeste fester

Ingen planer for weekenden? Vi guider igen til kongerigets bedste festtilbud.

Horse on Horse inviterer Kenton Slash Demon indenfor
Københavner-pladeselskabet Horse on Horse er tilbage på Jolene. Ikke med klappeponyer, men til gengæld med et solidt line-up i form af Kenton Slash Demon, Kasper Marott og Kristian Kjôller.

Horse on Horse x Kenton Slash Demon
Fredag den 4. oktober
Jolene, København V
Læs mere om festen på Facebook

Baby In Vain holder efterfest med Turboweekend og The Floor Is Made of Lava
Karismatiske Baby In Vain indhyller i morgen Pumpehuset i hæse vokaler og skramlende guitarstøj. Men ingen fest uden efterfest – efter koncerten kan man nemlig opleve Asbjørn Auring Grimm og medlemmer fra Turboweekend, The Floor is Made of Lava spille natten ind som dj’s i Pumpehusets foyer.

Baby In Vain efterfest
Fredag den 4. oktober
Pumpehuset, København V
Læs mere om arrangementet HER.

jeromeJerome kører igen
Det er endnu engang blevet tid til at svælge sig i nattens muligheder og livets goder, når klubaftenen Jerome for sjette gang overtager Den Brune Kødby. Aftenens pladevendere består af David Havstein, Leslie Ming, Christian Lacoppidan, Magnus JH Bday Bash, Kevin Curran og Vicor Hvaså Damer og herlighederne hostes af Dúra Dúra, Jesper Thomsen og Chris Pedersen.

Jerome #6
Fredag den 4. oktober
Block 66, København V
Læs mere om festen på Facebook

bakken555Haram på Bakken
Fredag gør klubaftenen Half Italo //Half Haram endnu engang klar til at gøre, hvad de gør bedst – servere lumre tracks og sprød italo til dig og dine danseglade venner. Denne aften går det ned i selskab med Dj Adam August, Miss Lori og M. Pavlovski, og der diskes op med iskolde vodkashot på højtaleren til de første.

Half Italo // Half Haram
Fredag den 4. oktober
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

adidas-session, Mø og Natbar
adidas Originals disker lørdag op med en live-session, hvor Mø, Reptile Youth og Unkwon helt eksklusivt spiller. Den event er der desværre ikke billetter til, men så er det jo godt, at Natbar disker op med efterfest til den lyse morgen og musik fra Dixen og Cohnny Jazz.

Adidas Proginals 3-Stripes Session + Natbar
Lørdag den 5. oktober
Bremen Teater, København V
Læs mere om arrangementet på Facebook

moombahton20Ugens røvrystning
Skal benene kastes rundt og bootyen twerkes til den helt store guldmedalje, så gør du godt i at aflægge Yo Fok og Youngbloods fest et visit på lørdag. Her banker der tropisk vanvid og dancehall ud af højtalerne, og de danseglade Wine Tube disker op med en danse-battle mellem Malmø og København, hvor publikum vælger vinderen.

Yo Fok & Youngblood presents: Tropical Bass Meets Dancehall
Lørdag den 5. oktober
Basement, København V
Læs mere om festen på Facebook

Berlin ligger i København
Tag med når Culture Box igen rykker Berlins førende dj’s fra Berghain/Panorama Bar til det københavnske natteliv. Denne gang med Steffi og Tama Sumo bag pulten.

Sound of Panorama Bar
Lørdag den 5. oktober
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

VillaLa Villa indtager Prags Boulevard
Der er ingen sure naboer, når La Villa for trejde gang har sammenbrygget et tætpakket program fyldt med technogodter i Bygning 5s industrielle omgivelser. De sprøde toner vil blive leveret af de kampdygtige dj’s Henry Matisse, Notize, Zohdy & Senna, Volm3r, Søren Buch, Bronx, og Cockwhore & Macho.

La Villa
Lørdag den 5. oktober
PB43, København S
Læs mere om festen på Facebook

VektorVektor og Bærlim fyrer op for Godsbanen
Lørdag aften i Aarhus er der ingen undskyldning for ikke at besøge Godsbanen. Her kan du give den op sammen med en håndfuld af byens bedste dj’s som Vektor-drengene og Helmuth Kool, samt Akira Hawks, der kommer på besøg fra Japan via Berlin.

Vektor x Bærlim
Lørdag den 5. oktober
Godsbanen, Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

CP4RubA’Dub med Champion Ting
Så åbner Stengade endnu engang dørene for dem der ikke har  løbet festhornene af sig i løbet af den ordinære weeknd. Så køl ned efter en vild weekend, eller skru op for varmen, når der bliver svunget svedige tunes på disken af Champion ting aka J.J. Wild (billedet), Chancho og Mighty Mala.

RubA’Dub Sundays
Søndag den 6. oktober
Spillestedet Stengade, København N
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Guide: De 10 mest politisk korrekte hiphop-numre gennem tiden

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af