Her er ugens 10 fedeste fester

Efterårsferie! For nogen altså. Vi guider igen til ugens ti bedste festtilbud, der kan benyttes om man har ferie eller ej.

kb315Dj-extravaganza på Rust
Nørrebros festlige højborg Rust smider knald på din ferie, når de lægger hus til endnu en omgang af The Showcase. Her kan du igen kaste korpusset rundt til toner fra en kæmpe bunke af vækstlagets bedste dj’s, der vil servere alt fra tæskende moombathon til svedig r’n’b på samtlige af stedets tre etager.

The Showcase #2
Torsdag den 17. oktober
Rust, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

TopGunn inviterer til platinfest
Cheff Records TopGunn har ramt dobbelt platin med den aktuelle single ‘Tilbud,’ og dette fortjener selvfølgelig en fejring af den solide slags. Klubben Hive lukker derfor dørene op til platinfest, hvor aftenen naturligvis byder på en live-optræden af hovedpersonem, men også musik fra Niklas og Pharfar. Bag dj-pulten finder vi Tigerblod, J.J Wild og Kongen af Vesterbro.

TopGunn platinfest
Torsdag den 17. oktober
Hive, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Indie-klub med Scarlet Chives og Barometer-vært Mads Axelsen
Stengades indie-arrangement Poetry in Mono har de seneste to år fodret os med smukke toner fra musikscenen. Denne aften går det ned med danske Scarlet Chives og norske Dråpe. Dj-tjansen står Det Elektriske Barometers vært Mads Axelsen for.

Poetry In Mono #14
Torsdag den 17. oktober
Spillestedet Stengade, København N
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soundvenue og Roskilde Festival fejrer ‘Roskilde Feeling’
Roskilde Festival er teamet op med H&M og Soundvenue og har fået produceret mini-magasinet ’Roskilde Feeling’. Denne udgivelse skal selvfølgelig fejres, og der findes ingen bedre måde at gøre det på, end ved at invitere på gratis øl og sandwichs fra Meyers Køkken, dj-toner fra Pixi samt live-optrædener af Troels Abrahamsen og Benal.

‘Roskilde Feeling’ – release party
Fredag den 18. oktober
Generator Copenhagen, København K
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Brenmar på KB3
I anledning af efterårsferien har KB3 hevet endnu en af de tunge drenge op af hatten i form af den amerikanske dj og producer Brenmar. Den garvede herre er kendt for at grave dybt i den alsidige musikalske godtepose, og har således både været inde over den kontroversielle drag-rapper Mykki Blancos og leget med mere kommercielle tracks som Beyonces ’Naughty Girl’ og Kanye Wests ’New Slaves.’ Aftenens sidekicks er Eloq og Oh Boy!

Brenmar
Fredag den 18. oktober
KB3, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Moderne techno-legende besøger Boxen
Tag en bid af Berlin, når dj og label-ejer Ben Klock smækker de sejeste tunes over anlægget på fredag på Culture. Som fast Berghain-dj har Klock været en enorm indflydelsesrig figur både som dj og producer, og hans rolle på den moderne techno-scene kan næsten ikke opildnes nok.

Ben Klock
Fredag den 18. oktober
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

ViceVice holder fest på stripklub
Vice Magazine har netop smidt et nyt issue på gaden – og det som en hyldest til bagmanden bag det kulørte magasin, Bob Cuccione. Derfor kommer aftenen til at stå i erotikkens tegn, når det delikate stripetablissement Berverly Hills åbner dørene for en legendarisk aften, der byder på toner fra dj’s Stephanie Loa Flint og Rikke Hubert samt den der helt specielle Vice-stemning.

Vice Launch
Fredag den 18. oktober
Beverly Hills, København K
Læs mere om arrangementet på Facebook
NordShowcase i Kødbyen
Fredag bliver der åbnet op for et mekka af sveddyppende klubmusik på det råt indrettede Block 66 i Den Brune Kødby. Festen bliver hostet af I / O og det danske pladeselskab NORD Records, der har lokket de partystartende dj’s Henja, Samuel André Madsen, Chis Cheops og Anders Vendelbo til at få det regne med lækre beats.

I / 0 x NORD Records Label Night

Fredag den 18. oktober

Block 66, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fredagsbar med Under Byen
Fredag åbner Statens Museum for Kunst igen for deres nye fredagsbar og dermed en aften fyldt med en række anderledes kunst- og musikoplevelser. Her er masser af indslag at pendle imellem, og så indtager en række kunstnere dj-pulten, mens drømmende Under Byen giver koncert.

SMK Fridays
Fredag den 18. oktober
Statens Museum for Kunst, København K
Læs mere om arrangementet på Facebook

ArturMansisters på Harvey
Det kommer til at flyde med alt fra chicago house til italienske soundtracks, når Artur8 på lørdag er hovednavn på Kødbyens Harvey, der også byder på resident-duoen The Mansisters aka Kasper Bjørke og Sexy Lazer.

Mansister Night x Artur8
Fredag den 18. oktober
Harvey, København V
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Style Wise: 12 flotte dynjakker til herrer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af