Her er ugens 12 fedeste fester

Ingen planer i weekenden? Vi guider igen til ugens bedste festtilbud: Slå dig løs med Trailerpark og CPH:DOX, dans til Levon Vincent og sig farvel til Simons store lukkefest.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bakken præsenterer Djuna Barnes og ekstravagante Geneva Jacuzzi
Fredag åbner Bakken dørene med et ualmindeligt lækkert festprogram i baghånden. Koncerter med amerikanske Geneva Jacuzzis syntetisk smadrede trashpop og danske Rough Days For Diamond Trade drømmende guitarpop bliver afløst af alt godt fra dj-pulten, hvor rutinerede kræfter som Djuna Barnes og Kim Las vil sørge for, at dansegulvet bliver holdt glødende.

Nobody & Salon:Pissoir x Geneva Jacuzzi + Djuna Barnes
Fredag den 11. oktober
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Beat Me fejrer fødselsdag
Kom og fyr op under en fabelagtig fest, når klubaftenen Beat Me fejrer deres to års jubilæum på KB18. Der vil blive serveret svedige tunes fra hollandske Shimmer og italienske Berny samt en række lokale kræfter.

Beat Me #24
Fredag den 11. oktober
KB18, København V
Læs mere om festen på Facebook

Trailer24Trailerpark kigger frem (og tilbage)
Trailerpark Festival kaster fredag kærlighed efter alle, der har været involveret i dette års succesfulde festival. Det går ned med sprøde toner fra Pelle fra P6 Beat, og dukker man tidligt op, vil man få stukket et gratis eksemplar af den nye Trailerpark Photobook 2013 i hånden samt være blandt de første, der får løftet sløret for festivalens datoer i 2014.

Trailerpark: Exhibition & after party
Fredag den 11. oktober
Nørre Voldgade 18, København K
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sprælske Daedelus kommer til byen
Bag sit udstyr serverer Daedelus alt godt fra den elektroniske heksegryde, og fredag bliver ingen undtagelse, når den farverige producer besøger Pumpehuset. Aftenen byder også på det lokale talent Bwoy De Bhajan.

Daedelus + Bwoy De Bhajan
Fredag den 11. oktober
Pumpehuset, København V
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

CPH:DOX lancerer årets program med Kill J og Laid Back
Den talentfulde electro-duo Kill J og veteranerne Laid Back er på programmet, når dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX sammen med Diesel inviterer til fest og launch af årest program. Ud over koncerterne kan man også danse til musik fra dj-pulten, serveret af Lulu Rouge, Pixi og Mette fra The Asteroid Galaxy Tour.

CPH:DOX & Diesel Programlaunch
Lørdag den 12. oktober
Bremen, København V
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

New York og Detroit mødes på Culture Box
Detroit techno og New York house mødes i svedig forening, når Culture Box på lørdag slår dørene op med besøg fra amerikanske Levon Vincent og Luke Hess. Festen er arrangeret i samarbejde med Red Bull Music Academy Radio, der desuden optager dele af aftenen til æteren.

Levon Vincent x Luke Hess
Lørdag den 12. oktober
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hiphop-kollektivet Point Blank fejrer debutalbum
Point Blank har længe huseret på Aarhus’ live-scene, og nu er tiden så kommet til hiphop-kollektivets debutalbum. Det bliver fejret i B//huset, hvor hovedpersonerne selvfølgelig selv giver koncert, mens også Danni Toma-producer Noodles er på plakaten.

Point Blank release party
Lørdag den 12. oktober
Godsbanen, Aarhus
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Musik over penge
Der er lagt i ovnen til den helt store efterårsnedsmeltning, når Kontrafon holder stor releasefest på Bolsjefabrikken i København. Anledningen af compilation-albummet ’Music Over Money’, der blandt andet har eksklusivt besøg af Wu-Tang Clans Inspectah Deck – som dog desværre ikke tropper op. Til gengæld kan du kaste korpusset rundt til blandt andet Copyflex, CHLLNGR og Tantra Clap.

Music Over Money releasefest
Lørdag den 12. oktober
Bolsjefabrikken, København Ø
Læs mere om festen på Facebook

bday9Simons siger tak for denne gang
Efter tre vilde år er det slut. Og ganske brat endda. Den famøse natklub Simons lukker og slukker for denne gang, og det skal selvfølgelig ikke gå stille for sig. Lørdag lyder det sidste brag, så kom ind og smid dine afskedstårer i flasker og tag en sidste dans til tonerne af blandt andet Lou Van, Acid Pigs, Sorte Slyngel og Emil Lange.

Simons: One Last Dance
Lørdag den 12. oktober
Simons, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rock i slangegrotten
Raw Power, Gold Sounds og Raum Eins har slået sig sammen og dannet klubaftenen Snake Cave. Lørdag byder de op til fest, hvor Yakoblime og Dearman står bag pulten, og man for første gang nogensinde kan smide lemmerne rundt til koncerter fra Gay og First Hate i Aarhus.

Snake Cave: Gay + First Hate
Lørdag den 12. oktober
SpLab, Aarhus
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

House-legende til Harveys nye klubaften
De københavnske temperaturer falder støt, men lørdag skrues der op for varmen på den nye klubaften Harvey’s Kartel, når den amerikanske house-legende Marshall Jefferson skruer på knapperne. Med på support er de talentfulde, københavnske Marc & Mikkel, producer-duoen Averos og hjemmedrengen Waqar.

Harvey’s Kartel Opening Night x Marshall Jefferson
Lørdag den 12. oktober
Harvey, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dome of Visions lukker af med Karl William og tais.
Det bæredygtige eksperimentarium Dome of Visions har gennem de seneste måneder været placeret i den jyske hovedstad. Søndag er kuplens sidste dag, og det fejrer holdet bag projektet med en afslutningsfest af de helt store, hvor Okapii, Hans Solo og Contra Auguste blandt andet spiller op. Derudover er der desuden  lækker releasefest for r’n’b-charmørerne tais. og Karl William fra det nystiftede Hukaos-fællesskab.

Last Day of Dome
Søndag den 13. oktober
Dome of Visions, Aarhus
Læs mere om arrangementet på Facebook

Læs også: Guide: Ni stærke musikoplevelser under Kulturnatten

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af