Hør TLC’s første nye track i ti år

Hør TLC’s første nye track i ti år

TLC kan stadig den dag i dag kalde sig for en af de bedst sælgende kvindegrupper nogensinde, hvilket absolut ikke gør det mindre spændende, at de resterende medlemmer, Tionne ‘T-Boz’ Watkins og Rozonda ‘Chilli’ Thomas, netop har udgivet deres første track siden 2002’s ‘3D’-album. Nummeret ‘Meant To Be’ kommer med på opsamlingspladen ’20’, der udkommer den 15. oktober.

Læs også: TLC vender tilbage

Oktober måned bliver en travl måned for den genopstartede gtuppe, for i kølvandet på ’20’ får VH1-filmen ‘CrazySexyCool: The TLC Story’ desuden premiere – en film, der handler om pigernes hårde karrieremæssige opstartsfase i Atlanta.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af