Lauryn Hill udsender nyt nummer for at fejre løsladelse

Lauryn Hill udsender nyt nummer for at fejre løsladelse

Bedst som man troede, at Lauryn Hill havde kickstartet sin karriere med ny Sony-pladekontrakt og nummeret ‘Neurotic Society (Compulsory Mix)’, blev sangerinden idømt tre måneders fængsel, fordi hun fra 2005-07 ikke havde betalt skat af en indtjening på godt en million dollars. Men nu er Hill på fri fod igen, og har ved samme lejlighed udsendt tracket ‘Consumerism’ – akkurat samme dag som hun blev løsladt.

Nummeret blev færdiggjort under Hills fængselsophold, og har som  ‘Neurotic Society (Compulsory Mix)’ en relativt aggressiv rappende Hill ind over et hidsigt galopperende beat.

Spændende bliver det, om udgivelsen af ‘Consumerism’ er et forsøg på at redde sangerindens ustabile økonomi, eller om det er startskuddet til et comeback og en efterfølger til den prisbelønnede debutplade ‘The Miseducation of Lauryn Hill’ fra 1998.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af