Lyt: The Weeknd, Diplo og Sia slår sig sammen til ‘Hunger Games’

Lyt: The Weeknd, Diplo og Sia slår sig sammen til ‘Hunger Games’

Da tracklisten til ‘Hunger Games: Catching Fire’ i sidste uge blev afsløret, var der specielt ét track, som vakte opmærksomhed. Nemlig ‘Elastic Heart’, et samarbejde mellem en umage trio bestående af Sia, The Weeknd og Diplo.

Nu har det poppede track ramt internettet, så lyt med forneden.

Læs også: Se tracklisten til ‘Hunger Games’-soundtracket

Sias solokarriere går mange år tilbage, men hun har de seneste år nydt stor succes for sin gæstevokal på David Guetta-nummeret ‘Titanium’ samt det faktum, at hun skrev Rihannas ‘Diamonds’ sammen med producerne StarGate og Benny Blanco. Sammen med The Weeknd indgår Sia næsten i en duet over Diplos milde produktion, der næsten kunne lyde som en Rihanna-ballade.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af