P6 Beat inviterer til kæmpe koncertfest

For andet år i træk byder P6 Beat velkommen til en aften med posen fuld af musikalske godter, når Koncerthuset den 7. december vil huse intet mindre end 13 nøje udvalgte koncerter.

Det drejer sig om koncertarrangementet P6 Beat Rocker Koncerthuset, hvis 2013-udgave indtil videre har Baby In Vain, De Høje Hæle, The Minds of 99, Hymns from Nineveh, Spids Nøgenhat, Ponyblod, Kirstine Stubbe Teglbjærg og Troels Abrahamsen på plakaten. De resterende navne vil blive offentliggjort i november.

Læs også: Se billeder og læs reaktioner fra P6 Rocker Koncerthuset

Billetter bliver sat til salg i morgen onsdag kl. 10.00, og giver ligesom sidste år adgang til alle 13 koncerter. Hvis du skulle være så uheldig ikke at få fingre i en billet, kan du heldigvis trøste dig med, at P6 Beat sender syv timers direkte radio fra Koncerthusets Koncertsal samt studie 1, 2, 3 og 4, der vil blive fulgt op af reportager og interviews med de medvirkende kunstnere.

P6 Rocker Koncerthuset
Den 7.  december
Koncerthuset, København
Entré: 250 kr

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af