Syriens største stjerne til København

Syriens største stjerne til København

Det kommer ikke kun til at handle om det tunge syriske folkeoprør, når CPH:DOX, Smash!Bang!Pow! og Vega den 6. november inviterer til syrisk aften, hvor der i en humørsvingende aften både vil blive vist tankevækkende film og fremført energisk mellemøstlig musik.

Aftenens musikalske indslag kommer fra syriske Omar Souleyman, hvis tempofyldte fusionstechno spænder fra arabiske bryllupssange til skæve keyboardrytmer.

Souleyman, der spillede på dette års Distortion, har trods sit udprægede mellemøstlige udtryk formået at bevæge sig langt uden for de syriske landegrænser, da han har remixet for islandske Björk, samarbejdet med engelske Gorillaz og desuden fået det britiske produceres Four Tet til at producere sit album ‘Wenu Wenu’, der udkommer den 21. oktober.

Læs også: Her er 18 album du glæde dig til i oktober

Aftenen kommer desuden til at byde på visning af filmen ‘Untold Stories’ – en voldsomt skildring af borgerkrigen i byen Zabadani og dens splittelse mellem oprørerne og regimet.

Omar Souleyman
Den 6. november

Lille Vega. København V 
Entré: 180 kr. 
Film + koncert: 200 kr.

Omar Souleyman ‘Wenu Wenu’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af