Video: Arcade Fire spiller til stjernespækket velgørenhedsshow

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nedtællingen er stoppet. Dette er nemlig dagen, hvor Arcade Fire endelig giver slip på deres fjerde og længe ventede ‘Reflektor’-plade.

I fredags kunne bandet så opleves live til den 27. udgave af velgørenhedsshowet ‘Bridge School Benefit’, hvor canadierne blandt andet fyrede op under de to singler ‘The Surburbs’ og ‘Reflektor’ fra pladerne af samme navn. Se canadiernes optræden foroven (ved 5:45) fra det otte timer lange webcast.

Læs anmeldelse: Arcade Fire ‘Reflektor’

Det tilbagevendende velgørenhedsarrangement har den altoverskyggende rockfigur Neil Young som bagmand og inkluderer i år koncerter fra en perlerække af rutinerede navne som for eksempel Paul Mccartney (7:34) My Morning Jacket (4:49) og Queens of the Stone Age (6:42).

Se den fulde udgave af showet foroven. Hvis du altså har otte timer tilovers.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af