Video: Få en ekstatisk naturoplevelse med Poliça

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Om påstånden stadig gælder er ikke til at vide, men Justin Vernon har engang kaldt Poliça for det bedste band, han nogensinde har hørt. Og hvis man skal tage hans ord for gode varer, er der god grund til at glæde sig til synthpopperne  fra Minneapolis smider deres andet album ‘Shulamith’, der udkommer den 21. oktober. 

Indtil da kan du varme op med den smukke video til ‘Warrior Lord’, hvor vi følger to unge kvinder, der befinder sig i en slags symbiotisk tilstand med naturen, der i den forførende billedside også kommer omkring henrivende solnedgange, det brusende hav og flagrende kvindelokker.

Læs også: Her er 18 album du skal glæde dig til i oktober

Hvis du kunne tænke dig at opleve Channy Leaneagh og co. live, lægger den charmerende gruppe vejen forbi Lille Vega den 24. januar til næste år, hvor de naturligvis medbringer deres friske album.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af