Cody annoncerer nyt album og turné

Cody annoncerer nyt album og turné

Kasper Kaae og Cody fortsætter deres produktive færd og annoncerer, i kølvandet på ‘Fractures’ fra 2012, deres tredje fuldlængde. Albummet kommer til at gå under titlen ‘Windshields’ og vil kunne erhverves fra den 10. februar.

Læs også: Video: Cody på hjemmebane i København

Kan man ikke vente helt så længe med at svælge sig i nyt materiale fra gruppen, kan man se frem til den 2. december, hvor man i den søde juletid kan tage forskud på glæderne med singlen ‘The Medic Blues’ – og husk ligeledes at notere disse nedenstående datoer, hvor bandet kan opleves live. Billetter til koncerterne kan købes fra i dag.

Cody
27/2: Studenterhuset, Aarhus
28/2: Studenterhuset, Aalborg
1/3: Fermaten, Herning
2/3: STARS, Vordingborg
6/3: Studenterhuset, Odense
7/3: Det Bruunske Pakhus, Fredericia
8/3: Turbinen, Randers
14/3: Templet, Lyngby
15/3: Bremen Teater, København

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af