Her er ugens 12 fedeste fester

Festkalenderen bugner i denne uge. Slå dig blandt andet løs med Vice Magazine, skøre Coma Club og til Disclosures afterparty og Regnskys fødselsdagsfest.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Disclosure dj’er til egen efterfest
Torsdag får København fornemt besøg af Disclosure, når de giver udsolgt koncert i Store Vega. Men det er altså ikke nok for brødrene Lawrence, der efterfølgende optræder i mere intime rammer, når de giver et halvanden time langt dj-set på den nye natklub Coal. Solide navne som Eloq, Emil Lange, Acid Pigs og Lou Van spiller før og efter.

Disclosure dj-set
Torsdag den 7. november
Coal, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hiphop-godter med Bitchslap og CPH:DOX
Københavner-magasinet Bitchslap fletter i denne uge fingre med CPH:DOX på Nørrebros Teater Grob. Her præsenterer de til en start must-see hiphop-filmen ‘Our Vinyls Weighs a Ton’ om pladeselskabet Stones Throw Records (J Dilla/MF Doom), hvorefter der går hiphop-fest i den. Her gælder udelukkende vinyler, når DJ Graded og Red Bulls Fergus Murphy (med et Stones Throw-set) spiller op.

Bitchslap x CPH:DOX x Stones Throw
Torsdag den 7. november
Teater Grob, Nørrebro N
Læs mere om arrangementet på Facebook

bakken555Bromance på Bakken
Produktive Esben Weile Kjær og Det Elektriske Barometers Mads Axelsen teamer endnu engang op på Bakken til en kærkommen omgang Bromance. Denne aften medbringer de vennerne Caroline Nordstrand og Dimitri Werner, der håndfast vil svinge pisken fra pulten. 

Bromance
Fredag den 8. november
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bjørn Svin sætter strøm til Kødbyen
Jolene har gennem tiden overladt pulten til et hav af dj’s, og det har startet ideen om at lade nogle af de faste pladevendere lave mixtapes til klubben. Første udspil kommer fra Klaus Boss, og fredag kan du opleve ham side om side med den legendariske dj og producer Bjørn Svin, når de sammen fejrer Jolene Mixtapes.

Jolene Mixtapes Party
Fredag den 8. november
Jolene, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vice og CPH:DOX hylder Snoop Dogg/Lion
Snoop Dogg er på Jamaica blevet reinkarneret som Snoop Lion – og det fortjener at blive fejret synes både CPH:DOX og Vice Magazine. Det hele foregår på Bremen, hvor der først er visning af den Vice-producerede dokumentar ’Reincarnated’, der på nærmeste hold følger Snoops spirituelle rejse fra Dogg til Lion, hvorefter Unkwon samt John Vincent og Thanh Ngo spiller til den lyse morgen.

VICE:DOX Party
Fredag den 8. november
Bremen Teater, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Regnsky fejrer fødseldag med Gold Panda og Vinnie Who
Musikbloggen Regnsky kan flot fejre sin femårs fødselsdag, og fredag går det ned med både koncerter og fest på Rust. Først med live-optrædener fra altid fremragende Gold Panda og Taragana Pyjarama, inden festen rykker ned i Rust Basement, hvor et hav af Regnsky-yndlinge som Vinnie Who og Beastie Respond sørger for musik natten lang. Her er for fem år til.

Regnskys 5-års fødselsdagsfest
Fredag den 8. november
Rust, København N
Læs mere om festenFacebook

 coma16Coma Club fejrer 25 års festjubilæum
Coma Club er kendt for først at annoncere deres vilde festlokationer i sidste øjeblik, og når det legendariske klubkoncept denne lørdag inviterer til deres 25-års jubilæum, gør denne popup-regel sig selvfølgelig også gældende. Det er derfor bare med at holde tungen lige i munden og tjekke de sociale medier, hvis man ikke vil misse én af årets mest uforudsigelige og skøre fester.

Coma Club
Lørdag den 9. november
Hemmelig location
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Slagkraftig aften på Train
Train fyrer op for det tunge skyts, når de denne aften hiver både beat-magikeren AraabMuzuk og stærkt energiske Linkoban op af hatten. Er det ikke nok til at tilfredsstille de festhungrende, vil det velrenommerede aarhusianske dj-kollektiv Culture Works ligeledes kaste med alt fra hiphop til hybride mash-ups.

AraabMuzik x Linkoban x Nonsens x Culture Works
Lørdag den 9. november
Train, Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

 Raw17VESS fester for et godt formål
Nogle af byens bedste dj’s kigger forbi kælderen på Vesterbro, når showroomet VESS holder fest sammen med NGO’en Play31. Imens dj-duoen Fake Bakery sørger for at fløden flyder, kommer Mads & Mikkel med rå berlinerhouse til dansegulvet. Og så går overskuddet fra baren til et godt formål, nemlig til Play31’s projekter i Sierra Leone.

VESS + Play31: Have A Ball
Fredag den 8. november
Basement, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bulk den op på Culture Box
Kom med til en aften, hvor technoen bliver sat i højsædet. Culture Box fyrer op under den 11. udgave af Bulk, der endnu engang har sørget for et hårdtslående lineup. Der vil blive serveret knas fra amerikanske Rrose fra Sandwell District-selskabet samt toner fra lokale Lasse Buhl, Mads Rehl og Asmus Odsat.

Bulk #11
Lørdag den 9. november
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

SOUNDesc præsenterer masser af dansk talent
Der bliver fyret op for et virvar af genrer og stilarter, når Kulturhuset på Islands Brygge åbner dørene for en aften spækket med alt fra elektronisk afrosoul til fremtidsfunk præsenteret af folkene fra SOUNDesc. Her er masser af dansk talent på plakaten, som Okapii, Natal Zaks samt r’n’b-gutterne Karl William og Tais fra det nystiftede Hukaos-kollektiv.

SOUNDesc presents…
Lørdag den 9. november
Kulturhuset Islands Brygge, København S
Læs mere om arrangementet på Facebook

StenGetdown på Stengade
Stengade åbner 1. salen igen, og det skal selvfølgelig fejres med et bombe af en fest. Til at skyde aftenen i gang sørger rutinerede navne som Emil Lange, Pelle Peter Jensen, Pato, Dixone, JJ. Wild og Rita Blue for de sprødeste tunes, der vil sende dig direkte i dansehimlen.

Fuldt Hus Getdown
Lørdag den 9. november
Spillestedet Stengade, København N
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Film og koncerter: 12 ting du skal opleve til CPH:DOX

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af