Her er ugens 12 fedeste fester

Ingen planer for weekenden? Frygt ikke, vi guider igen til markedets bedste festtilbud.

Diplo rammer Kødbyen
Torsdagens helt store brag! Major Lazer, der består af superproduceren Diplo og vennerne Jillionaire og Walshy Fire, vil efter deres koncert i Falconer Salen rykke direkte om bag dj-pulten på KB3, hvor de tilsammen vil trykke på startknappen for en aften spækket med bastunge og eksplosive tunes hentet fra verden rundt. Danske Eloq og Oh Boy! er også på plakaten.

Major Lazer afterparty: Diplo + Jillionaire + Walshy Fire
Torsdag den 21. november
KB3, København V
Læs mere om festen på Facebook

 YokuJapan i København
Inspireret af den japanske undergrund slår den nye torsdagsklub Yoku for første gang nogensinde dørene op i mondæne lokaler overfor Christiansborg. Åbningsaftenen går ned med et brag, og nattens soundtrack leveres af fire gange fast inventar fra Københavns natteliv: Lou Van, Emil Lange, Møller og Golden Shrimp.

Yoku
Torsdag den 21. november
Ved Stranden 16, København K
Læs mere om festen på Facebook

Raske Penge på Donkey Club
I sidste uge kunne reggae-klubben Donkey Club fejre deres åbningsaften i utallige glade og festramte menneskers selskab. Denne weekend tager de tråden op og fredag byder på umanérligt fornuftige navne som J.J. Wild (som er en del af Yo Fok og spiller med Cheff Records) og dj Ras Money (nok bedre kendt  Raske Penge).

Donkey Club
Fredag den 22. november
Donkey Club, København K
Læs mere om arrangementet på Facebook

Beat Me fejrer mini-jubilæum
Beat Me smider kærlighed og beats efter benene for 25. gang, hvis man vælger at besøge KB18 denne weekend. Det hollandske dj-kollektiv Ringbaan vender plader til jubilæet, mens der ligeledes vil serveres dansable tracks fra Christian Nielsen, Henri Matisse, Lou Van og Jonas Urban.

Beat Me #25
Fredag den 22. november
KB18, København V
Læs mere om festen på Facebook

Dobbelt-udsolgt Vega klar med efterfest
Fredag melder både Store og Lille Vega om komplet udsolgt, når henholdsvis Trentemøller og britiske Mount Kimbie giver koncerter. Og hvad er mere end at fortsætte feste på Ideal Bar? Her holdes der afterparty med dj-duoen AllWeDoIsThis, der er tilknyttet den elektroniske musikblog Fat Berri’s.

Trentemøller + Mount Kimbie efterfest
Fredag den 22. november
Ideal Bar, København V
Læs mere om arrangementet Facebook

WikingMOttoSpil vikingelotto hos Harvey
Vikings unite! Fredag løber endnu en frisk klubaften af stablen under navnet Wiking Motto. Om mjøden flyder i rigelige mængder melder historien ikke noget om, men der diskes i hvert fald op med en solid fest, når værterne fra Island og Færøerne, Dóra Dúna, Brynjolfur og Sexy Lazer, invaderer Harvey. Og så er der lotto!

Wiking Motto II
Fredag den 22. november
Harvey, København V
Læs mere om arrangementet på Facebook

Jamie xx åbner pladetasken på Culture Box
På lørdag får Culture Box et skud med den talentfulde dj/producer/The xx-medlem/remix-magiker Jamie xx og hans stemningsmættede lydformationer – dette i samspil med blandt andre den amerikanske dj Fred P og den danske festveteran Jean Von Baden. Et alsidigt line-up, der vil kaste med alt fra mørk house til tævende techno. Jamie xx er hevet til landet i et samarbejde mellem Culture Box og Red Bull Music Academy.

Culture Box & RBMA presents Jamie xx
Lørdag den 23. november
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Lummerhed til Bar 15
Lørdag er der for alvor grund til at smile i smiles by, for Bar 15 er tilbage for fuld udrykning med selvproklameret lummerhed. Festen kommer til at gå ned på Godsbanen, hvor britiske Krystal Klear topper plakaten med sin mikstur af new jack swing, instrumental-hiphop, disco og house.
Bar 15 x Krystal Klear
Lørdag den 23. november
Godsbanen B-huset, Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

 JeromeJerome rykker igen
Du kan næsten smage Distortion, når Dóra Dúna sammen med sprechstallmeister Thomas Fleurquin vil sammensætte den ultimative raverbus-fest, der på Block 66 i Den Brune Kødby sender dig direkte tilbage til sommeren. Aftenens pulserende soundtrack bliver leveret af blandt andre Kim Kemi, Sexy Lazer, David Havstein, Happy Spaceboy og Djuna Barnes.  Jerome #7
Lørdag den 23. november
Block 66, København V
Læs mere om festen på Facebook

Linkoban inviterer til efterfest
Pumpehuset hoster lørdag et sprængfarlig afterparty for Linkoban, der tidligere på aftenen giver koncert. Firehouse møder Rootsman HIFI, mens Lady Smita og Mighty Mala er på mikrofonerne.

Linkoban afterparty
Lørdag den 23. november
Pumpehuset, København K
Læs mere om festen på Facebook

De Gyldne Damer goes guilty pleasure
Lørdag er der dømt ladies night. Der skal twerkes, svedes, danses og synges fællessang, når Ideal Bar åbner dørene for endnu en udgave af De Gyldne Damers Klub. Temaet er guilty pleasures, så forvent alt godt fra poppens ønskebrønd serveret af blandt andre Esben Weile & Trines Wardrobe, Augusta Glahn, Entree, White Sugar og Cille Veje.

De Gyldne Dames Klub
Lørdag den 23. november
Ideal Bar, København V
Læs mere om festen på Facebook

StreetStreetmachine skyder julen i gang
Der kommer til at blive smæk på, når Streetmachine fyrer op under deres tilbagevendende Christmas Classic-konkurrence i CPH Skatepark. Efter skate-konkurrencen venter efterfesten på KB18, hvor blandt andre DJ Graded og Simon Dokkedal fra Den Sorte Skole vil servere tunes.

Streetmachine christmas party
Lørdag den 23. november
KB18, København V
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Rave on: 11 essentielle hits fra 25 års britisk klubhistorie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af