Hør Blood Oranges stjernespækkede nye album

Hør Blood Oranges stjernespækkede nye album

Dev Hynes skiftede i 2011 kunstnernavn fra Lightspeed Champion til Blood Orange, og har siden for alvor kastet sig ud i poppens vidunderlige verden. Det blev først til albummet ‘Coastal Grooves’ i 2011, men siden har Hynes står bag succesfulde singler fra blandt andre Solange (‘Losing You’) og Sky Ferreira (‘Everything Is Embarassing’), hvilket har højnet forventningerne til hans nye soloudspil ‘Cupid Deluxe’ betydeligt.

Albummet er officielt på gaden på mandag, men kan allerede nu streames i sin helhed via Youtube-klippet forneden, der spiller alle 11 sange til billeder af britens nuværende bopæl New York.

Læs også: Blood Orange ‘Coastal Grooves’

Hynes har dog ikke lavet det hele alene, og albummet byder på et hav af prominente gæster som Dirty Projectors-mastermind Dave Longstreth, hiphop-producer Clams Casino, sangerinderne Samantha Urbani og Caroline Polachek fra henholdsvis Friends og Chairlift samt rapperne Despot og Skepta.

Blood Orange ‘Cupid Deluxe’
1. ‘Chamakay’
2. ‘You’re Not Good Enough’
3. ‘Uncle Ace’
4. ‘No Right Thing’
5. ‘It Is What It Is’
6. ‘Chosen’
7. ‘Clipped On’
8. ‘Always Let You Down’
9. ‘On The Line’
10. ‘High Street’
11. ‘Time Will Tell’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af