Kwabs ‘Last Stand’

Kwabs ‘Last Stand’

James Blake kastede for et par år siden en snebold over skrænten, der med tiden er blevet til en lavine. Hans kombination af soul og fremadtænkende produktioner er blevet en slags minigenre i sig selv, og der dukker med jævne mellem nye folk op, der prøver at udvikle eller lægge sig i samme slipstrøm. Selvsagt med skiftende succes.

Læs også: Seks navne du skal tjekke ud, hvis du elsker James Blake

Kwabs er et perfekt eksempel på ovenstående, og briten har sågar indspillet et cover af Blakes ‘The Wilhelm Scream’. Hans nye nummer ‘Last Stand’ falder dog ikke i den letbenede kopigrav, specielt takket være produktionen fra frembrusende Sohn, der udover en Roskilde-optræden og en fornem solo-ep også netop har produceret for Banks.

Hovedpersonen kan dog bestemt synge, hans dybe, udtryksfulde vokal vækker lidt minder om Jamie Woon, mens den intense nattestemning slæber sig afsted med synthbrus, der kommer som bølger a la James Blakes ‘Retrograde’.

Seneste Top Track: Broken Hells ‘Holding On for Life’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af