Lyt: Angel Haze skruer op for soul-blusset

Lyt: Angel Haze skruer op for soul-blusset

Angel Haze pløjer disse dage igennem hele det musikalske spektre med sin ’30 Gold’-serie, der kaster et nyt freestyle-track af sig hver dag en måned i streg. I sidste uge hørte vi Haze prøve kræfter med spoken word-genren, hvor hun leverede den følsomme og dybt personlige ‘You Broke My Heart’, og nu har den iltre rapper kastet sig over en coverversion af John Newmans soul-bombe ‘Love Me Again’.

Her beholder Haze nummerets bastunge og funky uptempo-beat, men tilføjer dertil et mere insisterende piano og hornsektion, der sparker et ekstra skud energi i tracket.

Læs også: Angel Haze leger med Kanye West og Jay-Z

I sin ’30 Gold’-serie har Haze tidligere slået klørene i kæmpehits fra kanoner som Jay Z, Kanye West, Kendrick Lamar, Miley Cyrus, Drake, Lana Del Ray og Macklemore. Alt som en form for nedtælling til hendes længe ventede album ‘Dirty Gold’, der udkommer i det nye år.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af