Lyt: Angel Haze slår klørene i Lana Del Rey

Lyt: Angel Haze slår klørene i Lana Del Rey

Alt imens Angel Haze tøver med at afsløre udgivelsendatoen for albummet ‘Dirty Gold’, har rapperen kastet sig ud i projektet ’30Gold’, hvor hun serverer en lækker portion freestyle hver dag, 30 dage streg. Indtil videre er det blandt andet Kanye Wests ‘Black Skinhead’, Jay Z’s ‘Tom Ford’ og Miley Cyrus’ Wreaking Ball’, der er stået for skud, og nu er turen kommet til Lana Del Reys ‘Summertime Sadness’.

Læs også: Angel Haze leger med Kanye West og Jay-Z

På ‘Summertime Sadness’ viser Haze for alvor sin musikalske alsidighed, idet hun lægger den rapkæftede rap på hylden til fordel for et mere feminint og ømt vokalarbejde. I Hazes fortolkning af nummeret bliver originalens (over)produktion barberet ned til en mere stilfærdig tromme og klaver, der på elegant vis bliver akkompagneret af Hazes følsomme og rene vokal.

Albummet ‘Dirty Gold’ har ifølge Haze selv været færdigt i et stykke tid, men skulle dog først komme på gaden i starten af 2014.

Angel Haze ‘Summertime Sadness’ (Lana Del Rey Cover)

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af