Lyt: Ponyblod har remixet deres eget debutalbum

Danmark fik tidligere på året en ny rap-superduo, da Tue Track og Khal Allan gik sammen som Ponyblod og udsendte et yderst habilt debutalbum. Herefter fulgte blandt andet en koncert på Roskilde Festival, og nu har Tue Track såmænd remixet hele albummet på sin helt egen facon, hvilket har resulteret i det friske album ‘Påny’.

Vokalerne er de samme fra ‘Ponyblod’-albummet, men musikken er helt ny og dogme-agtigt bygget op udelukkende omkring samples. Her er dog lidt nyt på vokalfronten, da der er et nyt omkvæd på ‘Transformér’, mens Marvelous Mosell kigger forbi på ‘Bummelum’. Hør/download hele remix-albummet forneden, og fang desuden Ponyblod på Jazzhouse den 22. og 23. november til de sidste koncerter på deres igangværende turné.

Læs også: Ponyblod: Tue Track og Khal Allan battler hiphop-favoritter

Her er, hvad Tue Track selv har at sige om det nye album:

»Kære Lytter. For en måneds tid siden, postede vi, Ponyblod, en lille video på Youtube, der bar overskriften; ‘Vi laver ting’. De ‘ting’ vi lavede er færdige nu, og vi er begge to ret glade for udfaldet og glæder os til at I skal høre det!

Idéen er et dogme.. Det vil sige, at vi kun må bruge samples (det er der ikke noget nyt i). Men det betyder faktisk: Ingen lag-på-lag-produktion. Ingen ekstra elementer eller tilføjelser ovenpå det ‘rene’ sample, andet end vores vokaler. Ét lag musik og én acapella.

Udvalgte steder er dog blevet krydret efter behov. Som et nyt take i omkvædet på ‘Transformér’ + vores gode ven, Marvelous Mosell, har indspillet et eksklusivt vers på ‘Bummelum’. Ellers er musikken kun blevet klippet, cuttet og loopet til vores vokaler, cuts og små lydklip.

Som kildemateriale har vi brugt fra et ret stort arkiv af vinyl plader, Tue Tracks morfars spolebånd, (DAB-radio), kassettebånd og mp3-lydfiler og dermed skabt et nyt take på albummet. Vi synes det har givet numrene en anden stil og ny følelse.

Tag godt imod: Ponyblod – ‘Påny’«.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af