Psyched Up Janis genopstår med jubilæumsturné

Psyched Up Janis genopstår med jubilæumsturné

Tilbage i 2009 gendannede Sune Wagner Psyched Up Janis til en håndfuld koncerter for siden at lægge bandet i graven igen. Altså lige indtil nu.

Psyched Up Janis genopstår nemlig (igen), og det i anledning af 20 års-jubilæet for gruppens debutalbum ‘Swell’, som de tager med på en Danmarksturné.

Læs live-anmeldelse: Psyched Up Janis i Store Vega 2009

Sune Wagner siger til Soundvenue:

»Jeg ser mange unge bands i dag inspireret af hele støjbølgen, og udover vores fantastiske Psyched Up Janis-fans håber jeg da også at se den nye generation til vores ‘Swell’-shows. Personligt glæder jeg mig til igen at spille det her album. ‘Swell’ har været grundstenen for hele min musiske karriere igennem de sidste 20 år, så det album har et helt specielt plads i mit hjerte«.

Psyched Up Janis blev dannet i 1989 og nåede at udgive tre regulære album, samt demo-opsamlingen ‘Hi-Fi Low Life’ og live-udspillet ‘The Quiet Album’, inden de gik i opløsning i 1999.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af