Schoolboy Q ‘Man of the Year’

Schoolboy Q ‘Man of the Year’
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘good kid, m.A.A.d. City’ samplede Kendrick Lamar danske Boom Clap Bachelors og Suspekt, men også amerikanske Beach House på ‘Poetic Justice’. Det virker til, at smagen for drømmepop har spredt sig, for Lamars Black Hippy-kammerat Schoolboy Q leger nemlig med Chromatics‘Cherry’ på det nye track ‘Man of the Year’, der stammer fra soundtracket til computerspillet ‘NBA Live 14’.

Læs også: Hør Schoolboy Q’s ‘Banger (MOSHPIT)’

Og det fungerer igen, når de her modsætninger mødes. ‘Cherry’-samplets æteriske tilstand overfor det tunge trommespor og Schoolboys snerrende flow. Om tracket bliver at finde på rapperens kommende ‘Oxymoron’-album er endnu ikke be- eller afkræftet. Titlen er desuden ikke uden kontekst, da Kendrick Lamar for nyligt var at finde i magasinet GQ’s Man of the Year-serie. Den medfølgende artikel er dog siden blevet kritiseret af Anthony Tiffith, CEO hos Lamars pladeselskab TDE, der beskylder teksten for at indeholde ‘racial overtones’.

Seneste Top Track: Jacob Bellens ‘Do You Have Anything Harder?’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af