Video: Se monsterbande likvidere en stakkels Ty Segall

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den produktive garagerocker Ty Segall har endnu ikke formået at slacke på kvaliteten, selvom han on og off figurerer i adskillige bands som Fuzz, The Perverts, The Traditional Fools og Sic Alps, og derudover fifler med sit eget soloprojekt. Tilbage i august gav han os den fremragende plade ‘Sleeper,’ og nu kan en video til denne skives ‘The Man Man’ ligeledes nydes.

Læs også: Video: Ty Segall viser hud i masseorgie

Eller – nydes er måske så meget sagt. Der er i hvert fald ingen lykkelig slutning for den stakkels Segall, der på vej hjem med nyligt indkøbte varer støder på en morderisk og tegneserielæsende monsterbande. Det er ondt, det er blodigt og det er forbandet lækkert for alle med hang til gamle, kitschede horror-film.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af