Warpaint ‘Love Is to Die’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Warpaint ruller det fulde promo-maskineri ud op til deres andet og selvbetitlede album, der lander i starten af det nye år.

Singlen ‘Love Is to Die’ blev først teaset i en Calvin Klein-reklame, og så har musikvideo-mastermind Chris Cunningham stået for albummets coverart, ligesom han de sidste to år har filmet bandets musikalske proces og udvikling. Hvad resultatet faktuelt bliver af dette er endnu uvist, men der er allerede sluppet en teaser.

Læs anmeldelse: Warpaint ‘The Fool’

Kvartetten lyder stadig, som henter de inspiration fra sindets mørkeste afkroge, men med omkvædets »love is to die / love is to not die / love is to dance« føles det som om, der er andet end desperation bag det atmosfæriske lydbillede, der går længere end den tidligere rockformel med tilhørende, slørede vokalharmonier, der fortsætter som ekkoer af følelser, som ikke forsvinder.

Albummet ‘Warpaint’ er på gaden den 20. januar.

Seneste Top Track: Kwabs ‘Last Stand’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af